Pop grupi e njohur britanike, Sugababes do të ribashkohen përsëri bënë të ditur faqja e internetit ‘Digital Spy’.

Themelueset e këti grupi, Keisha Buchanan, Mutya Buena dhe Siobhan Donaghy janë duke u përgatitur për albumin e tyre të ri para se ta zyrtarizojn ribashkimin e tyre.

Keisha Buchanan, e cila kishte braktisur grupin në vitin 2009, këtë vit mbajti një koncert individual në Londër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here