Rike Roci ju përshendet nudo nga dushiQë nga koha e ‘Euro 2016’ ajo është bërë super e famshme për shkak të hireve të saj seksi. Ajo është kthyer në një personazh mediatik, jo vetëm në Shqipëri.

Bukuria e saj ra gjithashtu edhe në sytë e mediave të huaja. Nëse kishit dashur ndonjëherë që Riken e bukur ta shihnit në dush, ajo jau ka plotësuar dëshirën.

Në Instagram, tifozja seksi ka publikuar një foto nga dushi, ashtu siç e ka bërë nëna. Edhe pse në dush, Rikja ka lënë akoma vend për imagjinatë dhe nuk i ka zbuluar të gjitha ashtu si shumë do të dëshironin.

Rike Roci ju përshendet nudo nga dushi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here