Rihanna ka pranuar se ajo rastësisht ka filluar të tërhiqet nga Dudley O’shaughnessy, aktori i saj në klipin e ri “We Found Love”.

Rihanna, në videonklipin e ri të të cilës shohim skena të ndryshme intime me modelin irlandez, thotë ta ketë pasur të vështirë të simulojë skenën seksuale, kjo për shkak se ishte tërhequr nga ai në jetën reale.

“Unë e takova atë dhe isha në situatë ku doja ta puth menjëherë, e dini se çfarë mendoj. Ne është dashur të bëjmë kinse po bëjmë seks”, theksoi Rihanna për The Sun.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here