Rihanna vjen ndryshe Ylli botërorë i muzikës Rihanna u duk shumë bukur teksa luajti rrolin e shoqërueses në dasmën e asistentes së saj Jennifer Morales me Aaron Davis.

Ndonëse me agjendë mjaft të ngjeshur, këngëtarja arriti të gjej kohë dhe të jetë pranë mikës së saj në ditën më të rëndësishme të jetës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here