Firma e njohur shumëkombëshe gjermane Beiersdorf AG, titullarë midis të tjerave edhe e markës Nivea, ka hequr dëshmitaren e produkteve të saj, Rihanna.

Këngëtarja, sipas drejtuesve të grupit industrialist, është shumë vulgare dhe rreziku është që ajo mund të besdisë klientët më potenciale me imazhin e saj.

Beiersdolf ka vendosur të ndërpresë kontratën me postarin, e cila sipas tyre bën video pa shije dhe është shumë e pakujdesshme për imazhin e saj me veshje e foto aspak të hijshme.

Heqja e saj është komunikuar në një konferencë për shtyp nga administratori i shumëkombëshes Stefan Heidrenreich, që ka shkruar në të përditshmen gjermane Die Welt:’Nuk e kuptoj se ç’mund të kenë të përbashkët një personazh si Rihanna me brandin Nivea’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here