Fitores së Donald Trump në zgjedhjet presidenciale të SHBA-ve, nuk i është gëzuar as njëra ndër këngëtaret më të famshme në botë, Rihanna.

Ajo ka zgjedhur një fotografi të Trumpit – tashmë presidentit të Amerikës, në vitin 1998, kur kishte thënë: “Në qoftë se unë do ta drejtoja vendin, do të kandidoja si një republikan. Ata janë grupi me budallallëkun më të madh të votuesve në vend. Ata besojnë në çdo lajm të Fox News. Unë mund të vazhdoj duke gënjyer dhe ata sërish do të besojnë”.

Bashkë me fotografinë, Rihanna ka vënë edhe një emoji duke qarë, gjë që na bën të kuptojmë se këngëtarja është jashtëzakonisht e zhgënjyer.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here