Rihanna shkëlqen në LondërAjo mbërriti në Londër si një yll i shkëlqyer herët të marten mëngjes. Dhe Rihanna sigurohet që viziton të gjitha hotspotet gjatë vizitës solo në qytetin e Londrës duke shkuar nëpër kafene për çajin e pasditës.

Hoteli special ishte destinacioni I pare Ririn e cila ndërroi rrobat shpejt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here