Vetëm 30 minuta më parë u publikua kënga e shumëpritur e Rihanna-s, “Diamonds” , këngë kjo që është paraprirëse e albumit të saj të shtatë i cili do të publikohet në nëntor.

Ndonëse kjo këngë momentalisht është paraparë të dëgjohet vetëm përmes iTunes ku edhe mund të blehet kënga, ajo prapëseprapë ka depërtuar edhe në Youtube dhe ne po ju sjellim këngën e sapo dalë nga fura.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here