Monika Fenty është nëna e këngëtares së fashme Rihanna.

Zonja nga Barbadosi është e veshur me një fustan të markës Fenty, të së bijës. Kurse, është pikërisht kjo arsyeja pse Rihanna ka publikuar fotografinë e nënës së saj.
E veshur në të bardha, Monika duket një zonjë e rëndë. Lidhur me këtë, Rihanna ka shkruar “Mami im e veshur në Fenty, po duket për mrekulli.

Nëna e këngëtares është një “fashionista” në vete. Ajo gjendet përkrah të së bijës në shumë raste dhe shumë ngjarje të rëndësishme për të. Në të gjitha këto, Monika duket si një top-modele.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here