Duke anuar kah Lady Gaga, ajo përves një stili ekstravadand prezantoi edhe disa lëvizje të çuditshme me duar. Më saktësisht ajo prekte organet gjenitale të trupit të saj.

Turneu Euporian i këngëtares të njohur, cila është shumë e talentuar, si rallë ndonje kolege e saj sot, po shëndrohet në një shfaqe erotike. Ajo adhuruesve të saj u prezantoi diçka të re.

Duke anuar kah Lady Gaga, ajo përves një stili ekstravadand prezantoi edhe disa lëvizje të çuditshme me duar. Më saktësisht ajo prekte organet gjenitale të trupit të saj.

E sikur të mjaftonte e gjthë kjo, mediumet shkruajnë se këngëtarja e rymës RNB, planifikon të hap një striptiz klub. Dhe këtë planifikon ta realizoj bashkë me kolegët e saj Beyonce dhe Jay-Z.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here