Rihanna është duke e shijuar në maksimum verën.

Së fundmi, pas Saint Tropez, ajo ka ndaluar në Itali me jahtin që ka marrë me qera.

Nga fotot e publikuara nga mediat, duket se ajo ka kaluar një kohë më të vërtetë të mirë, mes akulloreve, shampanjës dhe marrjes së rrezeve.

Çfarë mund të kërkosh tjetër nga jeta

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here