Rihanna e egër dhe provokuese në të njëjtën skenë me Stevie Wonder, Red Hot Chili, Peppers, Metallica, Guns‘Roses and Coldplay për ‘Rock in Rio Festival’, e zhvilluar në Rio de Janeiro.

Me flokë të mbledhur, syze dielli, veshje të shkurtër dhe vështrime miqësore, Rihanna konfirmon edhe këtë herë që performancat e saj janë përfundimisht ’hot’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here