Prerja e flokëve ishte simptoma e parë: Rihanna ështu duke u përgatitur për një metamorfozë te re stili.

Në këto ditë kur Rihanna ka rifilluar raportin me ish të dashurin e saj, Brownin, ka pushuar nga puna dhe stilistin e saj anglez Avigail Claire.Motivi? Këngëtarja është në kërkim të një stili tjetër.

Hapin e parë në këtë drejtimin tjetër këngëtarja e ka hedhur me prerjen drastike të flokëve që për një grua do të thotë gjithmonë një ndryshim i rëndësishëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here