Rihannas, kohëve të fundit i janë ofruara pesë milion dollarë, vetëm për ti ndezur dritat e krishtëlinjeve në një qendër tregtare, në Londër.

Këngëtarja, e ka për detyrë vetëm ta prek një ndërprerës për ndezjen e dritave në Ëestfield të Stratfordit, afër parkut olimpik në Londër.

“Rihanna është shumë e lumtur për këtë ofertë. Ajo e di se kjo është një marrëveshje shumë e madhe dhe është totalisht dakord”, ka thënë një burim.

Ndezja e dritave të krishtëlindjes në qytetin e Stratfordit, është njëra nga ngjarjet më të mëdha në Londër dhe sjellja e Rihannas aty pritet ti mbledh rreth 20.000 mijë vizitorë ./indeksonline/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here