Rihanna besohet të ketë paguar hiç më pak se 15 mijë dollarë për të sjellë stilistin e saj nga Los Angelesi në Londër për të fiksuar flokët e saj të cilat ishin dëmtuar gjatë qëndrimit në Sauna.

Krijuesja e hitit “We Found Love”, e cila së fundmi ndëroi stilin e fokëve, angazhoi stilistin e saj që të fluturonte me aeroplanin e klasit të lartë drejt Londrës nga Los Angelesi vetëm e vetëm për të plotësuar dëshirat e pop yllit.

“Ajo doli tërësisht e stresuar nga sauna me flokët të shpupurisura. Dhe pas shumë pak kohësh ajo kishte të rregulluar gjithçka. Me siguri se angazhoi stilistin e saj nga Los Angeles”, ka thënë Rihanna.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here