Shumica e yjeve të njohura, për fillimin e vitit kanë vendosur që presionin e të qenit të famshëm dhe angazhimet e tyre  t’i lënë anash dhe të pushojnë nëpër vendet tropike.  Por ajo që më shumë e zgjati pushimin ishte Rihana, e cila u “harrua” në Havai.

Por, Rihana në vend që të qëndroj sa më larg medieve dhe vëmendjes të tyre,  ajo gjithnjë ka qenë aktive duke postuar fotografi nga momentet e saja të pushimit në Twitter, me çka na detyron të mendojmë se ditëve të fundit ja filloi të mërzitet pak këngëtarja e famshme.

Ashtu që, këngëtarja 23 vjeçe, i mblodhi rrobat dhe ateroi në LA.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here