Ka shumë mënyra për të prishur imazhin e një artisti dhe këngëtarja Rihana ka zgjedhur pushimet e saj në vendlindje, në Barbados.

Ajo prej disa ditësh ndodhet atje dhe vazhdon me bëmat e saj. Pas paradës spektakolare në festivalin tradiocional që bëri hipur mbi një karrocë dhe me bikini, Rihhana nuk ndalen me kaq. Ajo me një aparat në dorë fotografon veten e saj duke nxjerrë gishtin e mesit.

Shoku i saj që ndodhet pranë vetëm buzëqesh me këtë gjest të Rihanës por që për fansat e saj është zhgënjimi i disatë . Ndoshta është faji i suksesit të tëpërt që këngëtarja nga Barbadosi ka arritur kohët e fundit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here