Ridley Scott kërkon JolieScott eshte duke biseduar me Angelina Jolie per rolin e Patrizia Reggiani-t, e denuar per vrasjen e ish-bashkeshortit te saj Gucci-t dhe denuar me 29 vjet burg.

Prej kohesh Scott po pergatit nje film dramatik per shkelqimin dhe renien e dinastise se njohur te krijuesve te modes.

“Fox 2000”, qe po planifikon fillimin e xhirimeve ne 2010-en, duhet te rindertoje ne detaj nga nje skenograf, panoramen e nje familjeje te viteve 70 dhe 80.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here