Christina Ricci kur ka qenë vetëm 16 vjec ka vuajtur nga anoreksia.

Ylli i ekranit ishte adoleshente kur mjekët dhe prindërit e saj kishin kërkuar që të mjekohej për çrregullimin e ushqyerjes, mirëpo asaj nuk i kishte pëlqyer ideja që të qëndronte në spital me javë të tëra.

Ata donin të më hospitalizojnë, ndërsa unë shqetësohesha se njerëzit do të më detyronin të ushqehesha përmes një tube.

Nuk e dëshiroja një gjë të tillë, prandaj luftova me sëmundjen”, ka theksuar aktorja për revistën Black Book. Ricci, e cila tashmë e ka fituar luftën me anoreksinë, ka thënë se asnjëherë më nuk do të mbajë uri për të qëndruar e hollë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here