Nje gjoks i madh dhe i bukur eshte tundim i madh per kedo. Aq me teper kur nje veshje seksi ne skene e ne klip e do. Aq me teper kur nuk ka ngelur njeri pa e bere. Nuk kishte si te bente perjashtim ne kete rast as kengetraja Rezarta Shkurta, e cila duket se ka pasur prej kohesh merak kete mangesi te fiziku i saj.

Per me teper qe koleget e saj se fundmi e kane konkurruar dhe lene pas ne klasifikim pikerisht prej gjoksit te saj te vogel. Keshtu, fundvitin qe lame pas, Rezi vendosi t’ia bente me ne fund vetes kete dhurate.

Dhe ja, ne daljen e saj ne skene, c’te shohim….? Nje Rezarte me nje gjoks per t’u komplimentuar. Tani, si gjithe te tjerat, edhe ajo ka te drejte ta demonstroje pak, e t’u beje karshillek atyre qe nuk e kane bere ende.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here