Këtë herë një tjetër bukuroshe do të realizojë një duet me një këngëtar nga Kosova, raporton Bluetooth. Po flasim për bashkëpunimin që po vjen ndërmjet këngëtares Rezarta Shkurta dhe Vedat Ademit.

Kënga do të jetë një baladë, pasi do të dalë për ditën e të dashuruarve dhe mendohet se do ta ketë edhe një videoklip që do të përkufizojë akoma më shumë këtë këngë të bukur.

Për këngëtarin Ademi mësojmë se aktivitetin e tij muzikor ai më shumë e zhvillon në Tiranë, ndërsa për problematiken Shkurta pritet të vijë shumë shpejt përballja e parë në gjyq.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here