rezarta-shkurtaNuk mund të themi se nuk e kemi parë më herët në poza erotike këngëtaren Rezarta Shkurta, që ka pasion fotografinë, por të pakten tani, ajo ka një shpjegim me arsye.

Ajo mund të zhveshet dhe të tregoj sensualitetin në emër të spiritualizmit që ajo i është dedikuar kohëve të fundit.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here