Këngëtarja simpatike Rezarta Shkurta ka shfrytëzuar portalin e saj në facebook të japë disa nota që karakterizojnë edhe patriotizmin e saj. Vetëm pak orë para trokitjes së festës së  4-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, ajo ishte shprehur kështu:

“Për vite shqiptarët e kanë pasur gjysmën e zemrës të plagosur. Tani me Pavarësinë e Kosovës, zemra jonë është më e shëndetshme se kurrë, e pathyeshme… Jemi një gjak, një komb.

Të dua Kosovë.”. menjëherë kanë ardhur reagimet dhe pëlqimet e fansave të saj, duke iu kthyer se edhe ata e duan Rezartën. /Kosova Sot/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here