Një zënkë ka ndodhur brenda shtëpisë së shout VIP Shpija, me ç’rast janë fjalosur Rozana Radi dhe Rrezarta Shkurta, ndërsa aty është përfshirë edhe Big Mama.

Banorët janë munduar të qetësojnë situatën mes dy këngëtareve nga Shqipëria, ndërkohë që Big Mama nuk e ka bërë një gjë të tillë, porse edhe ajo e ka ‘sulmuar’ Rezartën.

Këngëtarja nga Maqedonia ka përdorur fjalë nga më të këqijat në dëm të Rezartës dhe pastaj është larguar.

Në ndërkohë, Rezarta i është kthyer sërish Rozanës duke e ofenduar me fjalët “…ik gjej burrë, pastro flokët…” dhe gjëra të tilla.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here