Resul Sinani sërish babaModeratori dhe gazetari i njohur Resul Sinani prej vitesh është i martuar me Zanën, me të cilën ka edhe dy fëmijë, një djalë e një vajzë.

Çifti i lumtur tani po e presin edhe fëmijën e tretë.

Resuli e ka bërë të ditur vetë lajmin përmes rrjetit social “Facebook”.

Nga mbishkrimi në bluzën e bashkëshortes së Resulit, zbulojmë se foshnja është vajzë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here