The Dream ka zbuluar se ai i ka blerë veturë dhe shtëpi foshnjës së tij ende të palindur.

Reperi, i cili është i martuar me këngëtaren Christina Milian, pritet të bëhet baba gjatë këtyre ditëve dhe tashmë i ka dhënë një pjesë të pasurisë vajzës së tij të ardhshme.

Foshnja do të jetë këtu të dielën, jo më vonë! Foshnja tashmë ka veturë, kam blerë shtëpi vetëm për foshnjën – Christina nuk mund të futet në veturën e saj.

Të gjithë vëmendjen të cilën zakonisht ia kushtoj Christinas, tash ia kushtoj foshnjës”, ka thënë The Dream.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here