Renis Gjoka vjen me këngën e re “Po tani?”Renis Gjoka ka publikuar këngën e re që titullohet “Po tani”.

Një këngë nga këngëtari me zë potent, që paraqet pjesë të realitetit të përditshëm dhe të problematikave të njerëzve.

Renisi kështu kthehet fuqishëm pas shumë kohësh në industrinë e muzikës shqiptare.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here