Eheringe und TrauringeZellweger dëshiron që të lidhet nyje me të dashurin e saj Bradley Cooper. Renee Zellwege e cila takohet më aktorin e filmit “The Hangover” që disa muaj – papritur ka besuar se i dashuri i saj Bradley është pajtuar që ata të ndreqen së shpejti.

Renee është e dashuruar me Bradley pasi që e tërë fytyra e çilet kur dikush bisedon dhe flet për të”, ka thënë një burim për ueb-faqen Bett Confidential. Hapi i ardhshëm do të jetë martesa.

Burimi ka shtuar që Bradley – i cili kohëve të fundit ka mohuar thashethemet se ka shkuar për të blerë unazën e fejesës do të vizitoj argjendarinë për të blerë një unaza të diamantit për gishtin e Renee’s.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here