Me një atmosferë fanstastike është shoqëruar koncerti ‘live’ në Melburne të Australisë i Remzie dhe Nexhat Osmanit.

Një numër i madh i fansave dhe i publikut që dëshirojnë shumë t’i ndjekin nga afër ndërsa ambienti shpërthen jo vetëm në këngë por edhe në valle.

Kaq mjafton që edhe dy këngëtarët motër e vëlla të ndihen edhe më mirë, duke i stimuluar që publikun ta mbajnë gjallë deri në orët e para të mëngjesit.

Koncertet në të cilët ata janë të ftuar, janë të shumta aq sa për shkak të përplasjeve të axhendës, në shumë prej tyre detyrohen të mos jenë të pranishëm./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here