Jennifer AnistonAktorja Jennifer Aniston kujdeset vazhdimisht për linjën e saj, dhe jo shumë rrallë i nënshtrohet dietave të ndryshme në mënyrë që të lirohet nga kilogramët e tepërt të cila herë pas here i shfaqen. Regjimi rigoroz i ushqimit dhe ushtrimet e vështira janë përditshmëria e saj e zakonshme.

Secilën herë që e sheh nevojën që të lirohet nga kilogramët e tepërt, Jennifer hedhet në regjimin e vështirë dhe të pakompromis të ushqimit. ‘Gjithmonë kur dëshiron që të duket mrekullueshëm, Jenn fillon me dietë rigoroze e cila ia mundëson që vetëm për 5 ditë t’i humb 2 kilogramë e gjysmë’, e zbuloi një burim i afërt për magazinën ‘Style Weekly’. ‘Ajo këtë gjithmonë e bën, dhe e kishte bërë edhe gjatë realizmit të disa filmave të fundit.

Kjo nuk është e vështirë për të.!’ Aktorja 40-vjeçare e cila këto ditë është e zënë duke realizuar filmin ‘The Bounty’ në New York, duket më mirë se kurrë, ndërsa ‘fajtori’ i pamjes së saj të bukur është edhe në ushtrime të vështira.

‘Jenn zgjohet shumë herët, pasi që incizojmë nga ora 6 të mëngjesit deri të ora 11 të mbrëmjes, dhe pa marrë parasysh kësaj ajo është me plot energji dhe e buzëqeshur. Ndërsa trupi i saj duket i mrekullueshëm!’ Jennifer, zgjohet në ora 3 të mëngjesit që të ketë mjaft kohë për ushtrime trupore dhe që trupin e saj ta mbaj në top formë. ‘Duke pasur parasysh që incizimet e filmit fillojnë herët, ajo zgjohet në tre të mëngjesit në mënyrë që të ushtrojë 2 orë para incizimeve.

Në film ajo e luan 35-vjeçaren dhe në këtë mënyrë dëshiron që të duket në formë, por edhe ta ruajë linjën e saj. Kjo nuk është aspak e lehtë, por ajo ia arrin. Më së shpeshti e kombinon jogën me regjimin rigoroz të ushqimit dhe fitnesit./ D. XH.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here