Redona Koci shqiptarja më e bukur në planetE re dhe shumë atraktive, lirisht mund të thuhet se është nga ato modele që të lënë gojëhapur me linjat seksi që ka dhe fytyrën unike.

Redona Koci, ka mbaruar studimet e larta për juridik, ndërsa karierën si modele vazhdon ta ushtrojë si profesion të dytë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here