Robert Redford po shkruan historinë e jetës së tij.

Aktori 74-vjeçar gjendet në një periudhë shumë intensive këto muaj.

Redford është në prag të shfaqjes së filmit në të cilin është regjisor (The Conspirator), po përgatit filmin e tij të ardhshëm si aktor (ende pa emër) dhe biografia e tij është gati për në datën 3 maj.

Ende dihet shumë pak mbi këtë libër. Është bërë e ditur se një kapitull do të flasë vetëm për “armiqtë” që fitoi Redford së bashku me famën e tij.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here