Rajmonda Bulku, aktore sot dhe deputete e Partisë Demokratike u shpreh në një intervistë për Bluetooth se e ndjen mungesën e fëmijëve.

Ylli i filmit “Zonja nga qyteti” dhe shumë roleve të tjera tregoi në intervistë se edhe pse ka dy fëmijë, sot ata bëjnë jetën e tyre dhe jeta familjare sipas saj është boshatisur shumë.

Bluetooth mëson se aktorja do të bëhet së shpejti gjyshe. Eshtë një moment I cuditshëm dhe mezi po e pres”, thotë Rajmonda që therksons e e do shumë nusene djalit.

S’jam kurrë nga ato mamatë xheloze, e dua shumë nusen e Joselit. Duke marrë parasysh vetëm faktin si fillim që e do djali im, kur jam para saj e ndjej që e dua shumë. E do djali…e dua dhe unë. Më gëzon fakti që i jep dashuri djalit tim”./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here