Daniel RadcliffeDaniel Radcliffe është duke dashur të ndërtojë karrierë prapa kamerave, dhe dëshiron të bëjë regjinë e një filmi me gangsterë.

Aktori i ri është duke dashur të ndryshojë përshtypjen e njerëzve se ai realizon vetëm projekte serioze filmike.

“Daniel ka kërkuar shumë skenarë në përpjekje për të vendosur se kënd do ta realizojë. Por tash ai është i fokusuar në një ngjarje për gangsterët e Londrës. Daniel dëshiron ta ndryshojë para-konceptin e njerëzve për të”, ka thënë burimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here