Projekti artistik Q`Viva i lajmëruar që më parë me angazhimin e këngëtarëve Jennifer Lopez dhe Marc Anthony do të vazhdojë pavarësisht divorcit mes çiftit të përfolur për momentin.

Aktiviteti është vendosur të zhvillohet këtë vjeshtë në Amerikën e Jugut dhe Jennifer së bashku me ish-bashkëshortin e saj kanë deklaruar se do të jenë së bashku siç ishte parashikuar.

Në shfaqjen Q`Viva, Lopez, 41 vjeçe dhe Anthony, 42 vjeç, kërkojnë talentet e pazbuluara në 21 vende ë të gjithë Amerikën Latine.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here