"Qumili" rikthehet nga Amerika me gjashtë çmimSevdai Radogoshi dhe filmi ‘Ballkoni’ kanë arritur të rrëmbejnë gjashtë çmime në festivalin ndërkombëtar ‘Cinerockom’.

Filmi ‘Ballkoni’ (Balcony) nga regjisorja Lendita Zeqiraj ka trimfuar në kategoritë më të rëndësishme në festivalin ndërkombëtar ‘Cinerockom’, transmeton lajmi.net.

Aktori Radogoshi, i njohur më mirë si Qumili, ka postuar i lumtur fotografi me të gjitha çmimet, e sigurisht me humorin e tij ka shprehur gëzimin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here