qumiliSot është i martuar dhe është baba, por në fëmijëri kishte një xhelozi të moshës me motrën.

Kjo ka bërë që djali i Sevdai Radogoshit, aktori Bimi kur ishte fëmijë të vishte fustan.

Me një veshje të tillë ka dalë edhe në lagje për të luajtur me fëmijët e tjerë ku dominonin vajzat.

Ndryshe, aktori ka rrëfyer edhe shumë të pathëna deri më tani rreth karrierës artistike dhe jetës private.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here