Në fund të sfilatës së modës Marc Jacobs përqafon dhe puth muzën e tij Kate Moss…
Nga sfilatat e Parisit një mbyllje në pasarelën Vuitton zbyvitëse dhe e pazakontë për të dy protagonistët që duket se zbavitën pa masë duke pozuar për fotografët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here