Pasdite e këndshme mes puthjesh dhe ledhatimesh, midis Belen dhe Stefano De Martino në Milano.

Cifti i lumtur është fotografuar së bashku duke ndërruar edhe unaza.

Në fillim ka qenë balerini italian, i cili ka hequr unazën e tij nga dora dhe ia ka dhënë të dashurës së tij si shenjë dashurie.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here