Rihanna dhe Chris Brown kanë shkëmbyer diçka më shumë sesa fitoret mbrëmë.

Çifti është parë duke shkëmbyer edhe një puthje në MTV Video Music Awards dhe duket se ata as që po brengoseshin se dikush mund t’i shihte. Problemi është, se kur kemi të bëjmë me Rihanna dhe Chris Brown krejt bota hapë sytë.

Dy fituesit e VMA, Rihanna për Videon e vitit dhe Chris për Videon më të mirë në kategorën e meshkujve gëzimin e tyre nuk mundën ta mbanin vetëm për vete. Pavarësisht kësaj puthje Chris zyrtarisht akoma është në lidhje me Karrueche Tran.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here