Siq është e njohur zyrtarisht, kjo është e vetmja foto ku legjenda Elizabeth Taylor ishte fotografuar lakuriq dhe tani është publikuar për audiencën.

Në vitet e 80’ fotografia ishte blerë nga koleksionisti Jim Shaudis dhe besohej se fotografia kishte humbur. Megjithatë, pasi Taylor vdiq, Shaudis vendosi që një foto të ndajë me të gjithë fansat e legjendës.

Fotoja është bardh e zi (siç po e shihni) kur aktorja ishte fotografuar. Fotografia ishte një dhuratë për burrin e tretë të saj, producentin Michael Todd, raporton Daily Mail.

Besohet se aktorja në këtë foto i kishte 24 vjet. /Ekonomisti

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here