Nita Latifi sot e ka pranuar një mesazh i cili ia ka zbukuruar ditën.

Këngëtarja Nita Latifi është njëra ndër këngëtaret e cila së fundmi ka qenë shumë e komentuar në media, jo për zhveshje por për sukseset e projekteve muzikore dhe disa  ‘freestyle’.

E duke pasur parasysh suksesin ajo ka arritur që rreth vetes të mbledh shumë fansa të cilët e duan për atë çfarë është.

Janë të shumtë ata që i shkruajnë mirëpo ishte një mesazh i dikujt prej fansave të cilin Nita nuk ka rezistuar ta publikojë në Instagram.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here