Filmi flet për jetën mundane të disa artistëve dhe biznesmenëve në Londër ku ata pasqyrojnë një sjelle të ndryshme nga njerëzit normalë. Alkooli, droga dhe seksi përshkojnë shumë momente të jetës së tyre.

Shfaqen në rrjet fotot e para të filmit të shumëpritur “Boogie Woogie”.

Filmi flet për jetën mundane të disa artistëve dhe biznesmenëve në Londër ku ata pasqyrojnë një sjelle të ndryshme nga njerëzit normalë. Alkooli, droga dhe seksi përshkojnë shumë momente të jetës së tyre.

Në një prej skenave, aktorja Heather Graham shfaqet nudo në një skenë ku ajo kryen marrëdhënie lesbike. Protagonistë të tjerë në këtë film janë edhe Gillian Anderson e Charlotte Rampling.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here