PatrisiGratë e tyre janë shumë të njohura, secila yll në fushën e vet. Teuta Krasniqi është aktore e admiruar, ndërkaq Tuna një këngëtare që shkëlqen gjithmonë

Por, çka i bashkon bashkëshortët e tyre, gjegjësisht Adonis Morinen dhe Patris Berishen?Një është e sigurt, nuk janë gratë.

Në realitet, ata i bashkon palestra dhe fitnesi, madje të dy janë trajner profesionist, që kanë edhe klientel të selektuar, shkruan “Kosovarja”.Patrisi është edhe muzikant, por edhe trajner fitnesi, ndërkaq Adonisi e ka punë primare palestrën dhe klientët e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here