Nuk e di nëse i keni ndjekur votimet e këngëtarëve gjatë festivalit “Kënga Magjike 2011″, kur Redoni u votua me pikë maksimale edhe nga këngëtarja Rezarta Shkurtaj.

Madje, syri ynë në fund kapi se këngëtari fitues nuk e përqafoi aspak vajzën.

Për ta kuptuar këtë, duhet të kthehemi disa vite më parë, kur Rezarta dhe Redoni kanë qenë të lidhur, madje dhe të fejuar me njëri-tjetrin, dhe si duket nga ai kujtim i mirë ajo ia kthehu me vota pozitive në këtë festival. /M. GJ/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here