Këngëtarja e muzikës popullore Safete Mustafa ka zë melankolik dhe është mjaftë e dashur për publikun, njëjtë si motra e saj Sahidja, me të cilën këndon që në rini të hershme.

Stafetës i janë rritur vajzat e jeta i është zbukuruar edhe falë dashurisë së re, që e ka bërë të reflektoj edhe më pozitivisht, e besa edhe të duket më moderne.

Vitet e fundit këngëtarja ka shtuar pak në peshë, sidomos në pjesën e barkut, shkruan “Kosovarja”.A thua të jetë kjo arsyeja që Safetja përherë e mban njërën dorë në barkë?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here