Pse nuk martohet Besim Dina?Shoumeni Besim Dina ka kohë që e ka gjetur mirë veten me shoun televiziv “Oxygen”, emision ky , padyshim shumë i përcjellur nga audienca e gjerë gjithandej, shkruan Kosovarja.

Gjithsesi , besimi u kujtohet edhe si aktor i shumë skeçeve humoristike, tek ishte shumë i pëlqyer me rolet e tij të ndryshme .

Tashmë ai ka rritur numrin e simpatizantëve të tij, përmes shout shumë të qëlluar, të veçantë .Elokuenca e tij, invecioni dhe batutat që bën ai për veten dhe me të ftuarit e shquajnë atë dhe pa dyshim e bëjnë të jetë shumë i pëlqyer nga publiku,shkruan Kosovarja

Besimi është i njohur , por paksa e çuditeme përse ai mungon në media tjera qoftë me intervistë a ndonjë deklaratë nga ai, tek opinioni është shumë kureshtar të dijë edhe më shumë për te dhe jetën e tij, sidomos asaj private.

Një pyetje e shpeshtë : Besimi pse single , pse nuk martohet?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here