Pse nuk ekspozon trupin Hana Cakuli?Për artdashësit e muzikës shqiptare nuk është emër i panjohur Hana Cakuli. Që nga paraqitja e parë e saj, ulqinakja shpejt u bë e njohur dhe shumë e pëlqyer për zërin, sharmin e performancën.

Ajo shkon rrugës, të cilën fansat e saj e kërkojnë: thjeshtësi, melodi të mira, këngë që kanë art, e jo këngë komerciale.

Me një fjalë: Hana është për këngë e muzikë të bukur shqipe, artistike, e jo për të ekspozuar trupin më shumë sesa zërin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here