Herët kur balerina shqiptare Klaudia Pepa është sulmuar nga ndjekësit e saj nuk janë të rralla.

Fotot e saj provokuese si dhe ndarja nga ish bashkëshorti I saj Albi Nako e shënjestruan. Këtë herë kritika e një fanseje ka të bëjë me hundën e balerinës.

‘Pse nuk e bën operacion hundën, e ke shumë keq’- shkruan fansja.

‘Më pëlqen siç e kam’ i ka kthyer përgjigje Klaudia shoqëruar me një puthje duke tentuar të jetë sa më miqësore edhe ndaj kritikave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here