Pse Gili nuk punonë më si mësimdhënëse?Shumë ish-nxënës të gjin gazullit më shumë e njihnin si profesoreshë, sesa si këngëtare. e kjo pasi që Fefzie Berani, e njohur nga emri artistik Gili, parimisht ishte profesoreshë e gjeneratave të tëra në atë shkollë, për këngëtaren , të cilën edhe sot e quajnë – xixëllonja e estradës.

Gili ka kohë që nuk e ushtron më profesionin e mësimdhënëses, të cilin ka kohë që e ka lënë vullnetarisht, anipse e ka moshën që ka mundur të punojë ende.

Ja ç’thotë ajo vet , pse nuk punon ende si profesoreshë:

Jam larguar vullnetarisht që t’i lëshojë vend kolegëve tjerë që sot më shumë se kurrë kanë nevojë për një vend pune. Ishte vendim i drejtë dhe moral, raporton kosovarja

Muzika ishte jeta ime edhe si studente, para se të diplomojë, është edhe sot – thotë Gili, e cila në kohën e fundit po është mjaft aktive me projekte të reja , çka edhe presim nga ajo së shpejti ndonjë surprizë për fansat e saj të shumtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here